Rolling

Jaunumi

Kā mums pagāja 2023. gads?

Dārgais Rolling draugs!

2023. gads ir paskrējis nemanot, taču esam piedzīvojuši tik daudz kopā ar jums – mūsu klientiem, un vienmēr esam priecīgi, ka ik dienu uzticaties Rolling, lai varam nodrošināt jūsu biroju, skolu, restorānu, veikalu u.c. uzņēmumu darbību bez apstājas!

Šis gads Rolling ir bijis jaunu projektu, izaugmes un piepildītu mērķu pilns, kā rezultātā varam sniegt vēl labāku un ērtāku iepirkšanās pieredzi mūsu klientiem, un, protams, nemainīgi profesionālu un kvalitatīvu klientu apkalpošanu. Tagad mūsu mājaslapa ir vēl parocīgāka visiem lietotājiem, jo Rolling sūtījumus var saņemt tuvākajā pakomātā, kā arī esam ieviesuši vēl ērtāku norēķināšanās sistēmu. Šogad esam aktīvi strādājuši pie sortimenta paplašināšanas un preču pieejamības noliktavā, palielinot preču atlikumus par 20% pret pagājušo gadu.

Viens no mūsu projektiem 2023. gadā ir “Franke” profesionālo kafijas aparātu un sertificēta kafijas aparāta servisa piedāvāšana mūsu klientiem. Mūsu komanda devās uz Šveici, lai iepazītos un piedalītos apmācībās, kā rezultātā Rolling Latvijā nodrošinātu “Franke” specializēto kafijas aparātu komplektēšanu un pasūtīšanu klientiem no Šveices, kā arī servisu un aparātu apkopes tepat Latvijā.

Esam priecīgi, ka Rolling ik gadu uzticās arvien vairāk uzņēmumi visā Latvijā, tādēļ, lai nodrošinātu nemainīgi labu servisu, realizējām veiksmīgu atlases kampaņu, kuras ietvaros mūsu pārdošanas komandai pievienojās 10 jauni pārdošanas speciālisti.

Šogad arī netrūka pasākumi un atpūtas kopā ar mūsu lielisko komandu – atzīmējām lielus un mazus svētkus un turpinājām tradīcijas, piemēram, mājdzīvnieku dienu, kad kolēģu mīluļi devās uz Rolling kopā ar saimniekiem, uzlabojot darba dienu visam birojam. Vasarā kopīgi braucām uz darbu ar velosipēdiem un lieliski pārsteidzām kolēģus sieviešu un vīriešu dienās! Kā arī nevaram aizmirst par šī gada lieliskāko pasākumu – Rolling 21. dzimšanas dienu, kuru aizvadījām tepat, mūsu birojā, iekārtojot noliktavu kā klubu un baudot vakaru ar pārsteigumiem, šovu, foršiem cilvēkiem un dejām līdz rītam.

Paldies mūsu klientiem, sadarbības partneriem, komandai un visiem, kuri ir bijuši kopā ar mums šajā lieliskajā gadā, un jau ar nepacietību gaidam jauno gadu, nostādot jaunus mērķus un plānus, lai nākamais gads būtu vēl labāks kā šis. Novēlam arī jums, lai viss iecerētais tiek sasniegts un viss izsapņotais piepildās!

Turpinām rullēt arī 2024. gadā! Paldies, ka biji ar mums un tiekamies!

Tavs Rolling

rolling!



Bezmaksas piegāde




Liela noliktava




20 gadu pieredze




Droša darba vide

Grozs

Aizvērt
Jūsu grozs ir tukšs
Jūsu grozs šobrīd ir tukšs

Kartridžu meklētājs

Aizvērt

Valodas

Aizvērt
Valsts
Valoda

Mans profils

Aizvērt

Jūsu pārdošanas speciālists

Paziņojumi

Aizvērt