Rolling

Jaunumi

Ziņojums par COVID - 19

Dārgie, Rolling klienti!

SIA “Rolling” informē, ka uzņēmumā tiek veikti preventīvie pasākumi un instruēti darbinieki par to kā pasargāt sevi un apkārtējos no COVID – 19.

SIA “Rolling” nodrošinās savus klientus ar pakalpojumiem, kas ir atrunāti savstarpējā sadarbības procesā. Gadījumā, ja ievērojot valstī noteiktās rekomendācijas, situācija mainīsies, SIA “Rolling” apņemas nekavējoties informēt savus klientus un sadarbības partnerus par iespējamām izmaiņām pakalpojumu nodrošināšanā.

Ņemot vērā valstī izsludināto arkārtas situāciju sasistībā ar Covid 19 un Rolling veicamajiem preventīviem pasākumiem, mēs iespēju robežās nodrošinam biroja darbinieku pienākumu veikšanu no mājām. Lūdzam sazināties ar savu kontaktpersonu, zvanot uz mobilo tālruni. Ja jūsu rīcībā nav šādas kontaktinformācijas, lūdzam zvanīt uz Rolling bezmaksas tālruni 8000 70 70.

Lūdzam mūsu klientus iespēju robežās preču pieņemšanu nodrošināt pie klientu ieejas durvīm, lai visas sabiedrības interesēs mazinātu saskarsmes iespējas ar apkārtējiem cilvēkiem.

Pateicamies par sapratni,

Tavs Rolling
rolling!



Bezmaksas piegāde




Liela noliktava




20 gadu pieredze




Droša darba vide

Grozs

Aizvērt
Jūsu grozs ir tukšs
Jūsu grozs šobrīd ir tukšs

Kartridžu meklētājs

Aizvērt

Valodas

Aizvērt
Valsts
Valoda

Mans profils

Aizvērt

Jūsu pārdošanas speciālists

Paziņojumi

Aizvērt